Beequip

Als grootste alternatieve financier in Nederland, biedt Beequip het MKB lease-oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw zwaar materieel of het herfinancieren van eigen materieel. Zo helpt zij ondernemers om te ondernemen, to BEE EQUIPPED. De experts kennen de waarde van equipment en zetten dit centraal in de lease-aanvraag, hierdoor is er meer mogelijk! Als fintech bedrijf maakt Beequip equipment lease simpel, flexibel en snel. Beequip begrijpt wat je beweegt.

Beequip is dé equipment lease specialist voor zwaar materieel, vaar- en voertuigen. Wij hebben als doel om het MKB, de motor van de Nederlandse economie, te helpen met hun ondernemerschap. Daarom bieden we ondernemers lease-oplossingen voor het aanschaffen van (gebruikt en nieuw) materieel en voor het vrijmaken van werkkapitaal door het herfinancieren van eigen materieel. To BEE EQUIPPED!

Onze experts kennen de waarde van equipment en zetten dit centraal in de lease-aanvraag, hierdoor is er meer mogelijk! Als fintech bedrijf maakt Beequip equipment lease simpel, flexibel en snel. We mogen met trots zeggen dat we de grootste alternatief financier zijn van Nederland!

Beequip begrijpt wat je beweegt