Buy to let

Een buy to let-hypotheek voor iedere situatie

IBD Nederland biedt het intermediair toegang tot alle toonaangevende buy to let-hypotheekverstrekkers in Nederland. Deze hypotheekverstrekkers zijn alleen toegankelijk voor professionele vastgoedbeleggers en sluiten ‘consumenten’, zoals bedoelt in de Wft (Wet financieel toezicht), uit. IBD Nederland heeft met al deze partijen een zogenaamde service level agreement (SLA), waardoor de aanvragen van onze klanten sneller behandeld worden.

Hypotheek voor buy to let-vastgoed

Buy to let is het aankopen van onroerend goed met als doel dit te verhuren. In de regel financieren buy to let-hypotheekverstrekkers alleen objecten met een woonbestemming. Uitzonderingen zijn mogelijk wanneer er een beperkt gedeelte commercieel vastgoed aanwezig is. Concreet houdt dit in dat het commerciële gedeelte niet meer dan 20% van het gehele object bedraagt.

Financieren is maatwerk

Bij het kiezen van een buy to let-vastgoedhypotheek zijn er veel keuzes te maken. De rente is belangrijk, net als de juridische looptijd van de overeenkomst en de aflossingsvorm. Financieren is en blijft maatwerk. IBD Nederland geeft je toegang tot maatwerkfinancieringen die verder gaan dan de standaard financiering van de reguliere hypotheekverstrekkers.