• darkblurbg

Over De Nederlandse

Wij zijn De Nederlandse, een geldverstrekker gespecialiseerd in het financieren van te verhuren woningen en appartementen. Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, kennen we de markt goed. Hierdoor kunnen wij met u meedenken in oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie en het onderpand.

De Nederlandse is in 2019 opgericht. Als nieuwste lid van de Tulp Groep biedt zij hypothecaire vastgoedfinancieringen aan speciaal voor professionals. Als u als professioneel belegger woningen hebt of wilt aankopen voor de verhuur en u overweegt om daarvoor een hypotheek af te sluiten, dan bent u bij De Nederlandse aan het juiste adres. Speciaal voor dit soort financieringen hebben wij een mooi product met uitstekende voorwaarden.

Bij De Nederlandse zijn we ons er van bewust dat snelheid voor elke professional van essentieel belang is. Daarnaast streven wij heldere en eenvoudige processen na. Om u zo efficiënt en effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal partners die zeer veel ervaring hebben op het gebied van kredietacceptatie, leningadministratie en beheer.

Het product van De Nederlandse

Bij De Nederlandse bent u aan het juiste adres voor een hypotheek voor uw beleggingspand. We financieren niet alleen in grote steden, maar door heel Nederland. De hypotheek van De Nederlandse is bedoeld voor woningen en appartementen die bestemd zijn voor de verhuur.

De Nederlandse verstrekt leningen voor verhuurde beleggingspanden vanaf € 100.000,- tot € 2.000.000,- per aanvraag. Je hebt de mogelijkheid om meerdere leningen met De Nederlandse aan te gaan, waarbij we een maximum aanhouden van in totaal € 7.500.000,- per klant.

Bouwdepot is maximaal 20% van de marktwaarde voor verbouw/koopsom tot een maximum van € 75.000,-

De maximale verstrekking voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse is 85% van de marktwaarde in verhuurde staat, indien de koopsom lager is dan de getaxeerde waarde houden we de koopsom aan als marktwaarde. Bij een financiering van een combinatiepand, zoals een woon-winkelpand is de maximale verstrekking 75% van de marktwaarde in verhuurde staat.

Bij een lening tot 75% van de marktwaarde in verhuurde staat is het mogelijk om deze volledig aflossingsvrij te financieren. Is de lening meer dan 75% van de marktwaarde, dan mag je tot 30% van de totale lening aflossingsvrij financieren. Het restant moet annuïtair worden afgelost over een maximale duur van 35 jaar.

Bij de verhuurhypotheek van De Nederlandse heb je een ruime keuze wat betreft de rentevastperiode: kwartaalvariabel, 1, 2, 3, 5, 7 en 10 jaar vast.

Verder heeft u bij De Nederlandse altijd de mogelijkheid om per jaar tot 10% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij af te lossen.

 

De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse

De Nederlandse wil de verduurzaming van woningen in Nederland stimuleren.
Daarom introduceren wij als eerste in Nederland De Groene Vastgoedhypotheek.

 

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een Groene Vastgoedhypotheek is heel eenvoudig.

Heeft de woning die je bij ons wilt financieren energielabel A of B? Of ga je een woning met label C t/m G verbeteren naar een beter energielabel? Dan geef je bij de aanvraag aan dat je De Groene Vastgoedhypotheek wilt aanvragen en verwerken wij de korting. Deze korting wordt zichtbaar na acceptatie van het dossier. Wij zullen de offerte voorzien van het Certificaat Groene Vastgoedhypotheek, zodat duidelijk is dat je De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse hebt.

Alle voorwaarden zijn gelijk aan de reguliere hypotheek van De Nederlandse.

De actuele rentes voor De Nederlandse vind je hier en de veelgestelde vragen over De Groene Vastgoedhypotheek vind je hier.

Aanvraagproces.

Wanneer u een aanvraag voor De Nederlandse heeft, kunt u deze per mail (info@ibd-nederland.nl) met het aanvraagformulier bij ons indienen. Na ontvangst zullen wij deze verwerken en beoordelen of uw aanvraag passend is voor het product van De Nederlandse. Past de aanvraag dan ontvangt u van ons een digitale stukkenlijst welke via een beveiligde omgeving gevuld kan worden. Nadat wij het complete dossier digitaal hebben ontvangen, zullen wij uw aanvraag beoordelen en daar waar nodig aanvullende stukken opvragen. Bij akkoord van uw dossier wordt deze voor het verkrijgen van een rentaanbod doorgezet naar De Nederlandse. De definitieve beoordeling en acceptatie verzorgd De Nederlandse. Het beoordelen van een compleet dossier gebeurt vaak al binnen 72 uur!

Wat kost een aanvraag bij De Nederlandse .

De kosten van een aanvraag via IBD Nederland bedragen EUR 749, - vrij van BTW per kadastrale inschrijving en dienen bij ontvangen van het bindende rente aanbod te worden voldaan.

Niet door gaan of vervallen van het rente aanbod.

Indien er, om welke reden dan ook, geen gebruik wordt gemaakt van de bindende offerte of deze komt te vervallen, dan vindt er geen creditering van de aanvraagkosten plaats.

Mijn aanvraag past niet bij het product van De Nederlandse .

Niet alle aanvragen passen binnen het acceptatiekader van De Nederlandse. Door samen te werken IBD-Nederland heeft u gelukkig meer opties. Mocht uw aanvraag niet passen bij De Nederlandse dan zullen wij u tijdig informeren en de andere opties voor uw klant met u doorspreken.

Samenwerken

Bent u intermediair en heeft u een aanvraag voor een belegging in residentieel vastgoed, dan kunt u via IBD Nederland gebruik maken van de De Nederlandse. Omdat uw aanvraag via IBD Nederland verloopt, heeft u geen directe samenwerkingsovereenkomst nodig met De Nederlandse. IBD Nederland verzorgt voor De Nederlandse het aanvraagproces.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst hebben wij een aantal gegevens van uw kantoor nodig.

Wat hebben wij nodig:

  • Recent Uittreksel KVK
  • Kopie ID Bewijs van de bestuurders en tekenbevoegde
  • Kopie van uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspolis

Na dat wij deze stukken hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om de dienstverlening van IBD Nederland door te spreken en ontvangt u van ons een samenwerkingsovereenkomst.

Website: De Nederlandse