• darkblurbg

Eindejaarsdata Domivest
Laatste datum aanvragen: vrijdag 10 december 23.59u uur
Dossier compleet (en volledig correct): vrijdag 17 december 09.00 uur
Bindende offerte geüpload in E-Adviseur: maandag 27 december 10.00 uur
 
Passeren kan op basis van deze deadlines op donderdag 31 december 2020. Indien het dossier eerder compleet is, kan er in overleg eerder gepasseerd worden. 
Zorg ervoor dat er al een afspraak bij de notaris is gepland. Daarnaast willen we je verzoeken om, zodra je het indicatieve hypotheekvoorstel ontvangen hebt, een mail te sturen naar aanvragen@domivest.com waarin je aangeeft dat de lening nog moet passeren in 2020. In deze mail vermeld je het leningnummer, de naam van de client(en) en de verwachte passeerdatum. 
 
In deze periode kunnen er geen spoedverzoeken worden aangevraagd. We verzoeken je om in deze periode zo min mogelijk contact op te nemen over de status van het dossier, we verwerken alles zo snel mogelijk.
Groninger akte
In de komende periode wordt er verwacht dat transacties plaats gaan vinden op Groninger Akte. Domivest kan deze onderpanden ook in het nieuwe jaar gewoon financieren. 

Om ervoor te zorgen dat de vele aanvragen die dit jaar nog dienen te passeren, hanteert Nestr deadlines om aan deze verzoeken te kunnen voldoen.

Aanvragen die in 2020 moeten passeren, dienen uiterlijk vrijdag 11 december 2020 compleet gemaakt te worden in FAST. Controleer heel goed of de documenten correct zijn, want als 1 of meerdere documenten niet correct zijn, kan Nestr niet garanderen dat passeren in 2020 lukt (controleer met name de taxatierapporten goed. Hier worden vaak zaken in gemist).

Nadat een dossier naar de notaris is verzonden en de notaris de conceptakte van levering en nota van afrekening heeft ingediend, kan hij uiterlijk 21 december 2020 de sluitdatum indienen. Zorg ervoor dat de klant tijdig een afspraak bij het notariaat heeft gemaakt.

Uiteraard doen wij ook onze uiterste best om dossiers die na 11 december 2020 compleet gemaakt worden, zo spoedig mogelijk te fiatteren.

Team Nestr