• darkblurbg

Buy to Let vastgoed hypotheken voor de kleine en grote beleggers.
IBD Nederland biedt het intermediair toegang tot alle toonaangevende Buy to Let hypotheekverstrekkers in Nederland. Deze aanbieders zijn enkel toegankelijk voor de professionele vastgoedbelegger en sluiten “consumenten” zoals bedoelt in de WFT uit.

Er zijn veel keuzes te maken in de voorwaarden van een Buy to Let vastgoedhypotheek. Niet alleen de rente is daarin belangrijk, maar ook de juridische looptijd van de overeenkomst of aflossingsvorm. IBD Nederland heeft met al haar business partners die actief zijn in de Buy to Let markt SLA’s afgesproken waardoor uw aanvragen sneller worden behandeld.

Wat voor soort vastgoed financieren de Buy to Let hypotheekverstrekkers?
In de regel financieren zij enkel objecten die een woonbestemming hebben. In voorkomende gevallen kan daar wel eens een kleine afwijking op plaats vinden indien er een  beperkt gedeelte commercieel vastgoed aanwezig is. Daar bij ligt de nadruk op klein en mag het commerciële gedeelte niet meer dan 20% van het geheel bedragen.

Speelt locatie van het vastgoed nog een rol?
Zeker, sommige aanbieders selecteren op basis van postcodegebied en het is dan ook raadzaam om eerst bij ons na te gaan of het aangeboden object voldoet aan de voorwaarden van de betreffende hypotheekverstrekker.

Maatwerk.
Financieren is en blijft maatwerk en in niet alle gevallen passen de voorwaarden van de Buy to Let hypotheekverstrekkers bij het onderpand wat ter financiering wordt aangeboden.
Bij IBD Nederland heeft u toegang tot maatwerk financieringen die verder gaan dan de standaard financiering van de reguliere aanbieders. Voor meer informatie kunt u eens kijken bij IBD Vastgoed Crowdfinance.