DCMF

Een pand aankopen voor de verhuur. Een slimme manier om uw vermogen te beleggen. Maar dan zit u niet te wachten op ellenlange financieringstrajecten waarbij u na weken of zelfs maanden hoort dat uw aanvraag is afgekeurd. Want het liefst wilt u uw woning of appartement vandaag al verhuren.

DCMF is specialist in vastgoed financieringen. Inmiddels al 8 jaar. We denken in mogelijkheden en hebben flexibele kaders. Bij ons krijgt u dus eerder een ‘ja’. En nog eens snel ook. Want we houden niet van langdurige processen. We bouwen een casus vlot op en stemmen met u af.

We financieren woningen, appartementen. Maar wilt u een bijzonder object financieren of zijn er nog wat haken en ogen, dan kijken we altijd naar wat er kan. Of bieden we een goed alternatief. Ook daarin zijn we dus flexibel.

Daarom kiezen beleggers voor ons:

  • We kijken verder dan de standaard toetsingscriteria
  • Financiering tot 85%  van de waarde
  • Scherpe rentetarieven
  • Verbouwing meefinancieren is mogelijk
  • Snel schakelen, snel antwoord
  • Financiering in heel Nederland
  • Ruimte om aanvragen te bespreken

Wat kost een DCMF Verhuurhypotheek aanvraag.

De kosten van een aanvraag via IBD Nederland bedragen EUR 749, – vrij van BTW per kadastrale inschrijving en dienen bij ontvangen van het bindende rente aanbod te worden voldaan.

Niet door gaan of vervallen van het rente aanbod.

Indien er, om welke reden dan ook, geen gebruik wordt gemaakt van de bindende offerte of deze komt te vervallen, dan vindt er geen creditering van de aanvraagkosten plaats.

Mijn aanvraag past niet bij het product van DCMF.

Niet alle aanvragen passen bij het aanbod van DCMF, door samen te werken IBD Nederland heeft u gelukkig meer opties.    Mocht uw aanvraag niet passen bij DCMF dan zullen wij u tijdig informeren en de andere opties voor uw klant met u doorspreken.

Samenwerken

Bent u intermediair en heeft u een aanvraag voor een belegging in residentieel vastgoed, dan kunt u via IBD Nederland gebruik maken van de DCMF Verhuurhypotheek. Omdat uw aanvraag via IBD Nederland verloopt heeft u geen directe samenwerkingsovereenkomst nodig met DCMF. IBD Nederland verzorgt voor DCMF het aanvraagproces.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst hebben wij een aantal gegevens van uw kantoor nodig.

Wat hebben wij nodig:

  • Recent Uittreksel KVK
  • Kopie ID Bewijs van de bestuurders en tekenbevoegde
  • Kopie van uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspolis

Na dat wij deze stukken hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om de dienstverlening van IBD- Nederland door te spreken en ontvangt u van ons een samenwerkingsovereenkomst.

Website: DCMF Verhuurhypotheek

Aanvraagproces

Je kunt jouw aanvraag indienen via ons aanvraagportaal. Maak eenvoudig jouw account aan. Na ontvangst van jouw aanvraag zullen we deze beoordelen. Past de aanvraag bij een van de aanbieders dan ontvang je van ons een digitale stukkenlijst. Deze kan in een beveiligde omgeving worden ingevuld.

Na ontvangst van het complete dossier beoordelen we jouw aanvraag opnieuw. Daar waar nodig zullen we aanvullende stukken opvragen. Bij akkoord van jouw dossier wordt deze – voor het verkrijgen van een conditionele offerte – doorgezet naar de aanbieder. De definitieve beoordeling en acceptatie verzorgt de aanbieder/geldverstrekker.

Wat kost een aanvraag bij IBD Nederland?

De kosten van een aanvraag via IBD Nederland beginnen bij EUR 895, – (vrij van btw) per kadastrale inschrijving. Dit bedrag kan tot 14 dagen na ontvangst van de bindende offerte betaald worden. Ons volledige kostenoverzicht vind je terug in onze aanvraagportaal bij ‘documenten’.

Niet doorgaan of vervallen van het renteaanbod

Wordt er, om welke reden dan ook, geen gebruik gemaakt van de bindende offerte of komt deze te vervallen, dan worden de aanvraagkosten niet gecrediteerd.

Aanvraag past niet bij het product van de aanbieder

Niet alle aanvragen passen binnen het acceptatiekader van iedere aanbieder. Gelukkig geeft een samenwerking met IBD Nederland je meer opties. Wij informeren je vooraf over de best passende keuze.