• darkblurbg

 

Door samenwerking met financieel adviseurs zijn we vanaf het jaar 2000 groot geworden met meer dan 500 aangesloten kantoren en 3 regiokantoren in Nederland (Venray, Dongen en Ede). 80% van onze adviseurs zijn EFA/SEH lid, financieel- of hypothecair planner. Onze medewerkers zijn uw sparringpartner en hebben al meer dan 10 jaar ervaring.

De afgelopen jaren zijn we bezig geweest met de veranderende advieswereld en hebben we de Totaaloplossing Home Invest XL light ontwikkeld, klaar voor de toekomst. Softwaresystemen hebben we aan elkaar gekoppeld middels HDN zodat we geen dubbele invoer meer hebben.

Ons doel is op een persoonlijke, no-nonsense manier een 100% transparante samenwerking te creëren tussen de 3-eenheid; klant, adviseur en aanbieder.

Ons doel is door een nauwe samenwerking met de onafhankelijke adviseur, volledig transparant te werken tegen de laagste kosten en door middel van ondersteuning op het gebied van diensten en producten de klant centraal te stellen en de kwaliteit van het advies te bevorderen.