Home invest

IBD Nederland werkt samen met Home Invest, dé hypotheekserviceprovider voor de persoonlijke adviseur. Klanten van Home Invest zijn automatisch bij ons aangesteld. Zo ondersteunen we hypotheekadviseurs die naast hun particuliere klanten ook oog hebben voor de zakelijke hypotheekmarkt.

Over Home Invest

Home Invest is dé hypotheekserviceprovider voor de persoonlijke adviseur. Met een dossierservice, voorlegdesk en acceptatieteam bedienen zij de particuliere hypotheekadviseur in de breedste zin van het woord.

Meer over Home Invest

Persoonlijke benadering en service voorop

Home Invest biedt service en geen producten. Dit is waar Home Invest en IBD Nederland elkaar vinden. Beide geloven we in een persoonlijke benadering. Op deze manier realiseren we sterke samenwerkingen met de klant én geldverstrekker.

Klanten Home Invest automatisch aangesteld bij IBD Nederland

Ben je klant van Home Invest en op zoek naar ondersteuning bij een zakelijke financieringsaanvraag voor vastgoed? Dan is het goed te weten dat klanten van Home Invest automatisch zijn aangesteld bij IBD Nederland. Je kunt met al jouw zakelijke financieringsvragen dus direct bij ons terecht.