IBD Academy

Investeer in kennis en persoonlijke ontwikkeling

Bij IBD geloven we in investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met opleider FOI (onderdeel van Lindenhaeghe) bieden we het bij ons aangesloten intermediair de mogelijkheid hun kennis van de vastgoedsector te verbreden. Via IBD Nederland ontvangen zij 10% korting op alle opleidingen van het FOI.

Investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling

Actuele kennis, expertise en de juiste manier van communiceren bepalen het succes van het intermediair. Het stelt het intermediair in staat te voldoen aan de wensen van de eindklant. IBD helpt daar graag bij en biedt het intermediair een FOI-opleiding tegen gereduceerd tarief.

Over FOI

Het Financieel Opleidingsinstituut (FOI) is dé opleider in finance en vastgoed. De organisatie biedt het intermediair een persoonlijke en betrokken leermethode. Praktijkgericht, laagdrempelig, actueel, flexibel, betrouwbaar én een eerlijk tarief zijn de kernwaarden waar FOI mee werkt. Voor intermediairs die zich verder willen specialiseren en ontwikkelen in de markt voor zakelijk en belegd vastgoed heeft FOI de leergang ‘Vastgoedbeleggen’. Hierin worden alle basiselementen behandeld die je als intermediair nodig hebt bij het uitbrengen van een gedegen advies over beleggen in vastgoed.

FOI is een erkend opleider voor:

  • Accountants
  • Fiscalisten
  • Financieringsadviseurs in de zakelijke kredietverlening (mkb en groot zakelijk)
  • Ondersteunende medewerkers in de zakelijke kredietverlening (mkb en groot zakelijk)
  • Intermediairs
  • Vastgoedcoaches
  • Gemeenten
  • Ondernemers die meer inzicht willen in hun jaarrekening en rendement

Ben je als intermediair aangesloten bij IBD Nederland, dan kun je gebruik maken van het opleidingsaanbod van FOI met een korting van 10%. Vraag via onderstaand contactformulier de kortingscode bij ons aan.

(Let op! Dit aanbod geldt alleen voor bij IBD Nederland aangesloten intermediairs.)

Kortingscode aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.