Ebury

Ebury is één van Europa’s snelst groeiende Fintech bedrijven en ondersteunt internationaal opererende organisaties op verschillende aspecten. Wij werken met een persoonlijke aanpak en leren uw organisatie, handelswijze en structuur kennen om te kijken wat het beste bij u past. In Nederland is Ebury marktleider op het gebied van internationale betalingen. Ebury is in 2009 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 31 kantoren wereldwijd en 1300 collega’s. In 2014 heeft Ebury zich in het financiële hart van Nederland gevestigd, met een kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Ebury biedt een combinatie van onderscheidende producten, expertise, persoonlijke service en hoogwaardige technologie. Of u nu een eenmanszaak, een NGO of een wereldwijd e-commerce bedrijf bent, Ebury’s diensten zijn ontwikkeld om bedrijven van ieder formaat te ondersteunen.
  • Internationale betalingen: Ebury biedt toegang tot meer dan 140 valuta’s, waardoor uw organisatie in vrijwel ieder land in de lokale valuta kan betalen. Door de mogelijkheid om wisselkoersen scherper aan te bieden realiseert Ebury daarin ook een kostenbesparing op de transacties en termijncontracten.
  • Valuta management: Aangezien valutakoersen continu fluctueren maken veel van onze klanten gebruik van flexibele termijncontracten om de bijkomende valutarisico’s te elimineren. Wij reserveren hiermee een bepaald bedrag in de desbetreffende valuta voor een bepaalde periode tegen een vaste koers. Door de flexibiliteit van deze contracten heeft dit geen invloed op de liquiditeit en wordt tegelijkertijd de winstmarge veiliggesteld.
  • Handelsfinanciering: In combinatie met de valuta biedt Ebury een flexibele vorm van inkoopfinanciering waarmee u de aankopen voor een periode tot 150 dagen op basis van de inkoopfactuur kan laten voorfinancieren.
  • IBAN rekeningen: Als een van de weinige non-bancaire partij bieden wij de mogelijkheid om (IBAN) rekeningen op te zetten in het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Verenigde staten, en vele andere landen. Hiermee kunt u lokaal gelden ontvangen en versturen in verschillende valuta.