Over ons

Serviceprovider voor de zakelijke markt

IBD Nederland (Intermediaire Business Desk Nederland) is dé dienstverlener voor de intermediaire markt. We ondersteunen het intermediair op het gebied van zakelijk en particulier belegde vastgoed financieringen.

“Om samen de beste beslissing te nemen bij het verkrijgen van een financiering of duurzaamheidsoplossing heeft de eindklant een onafhankelijk intermediair nodig.”

 Irina Grooten (Directie)

Duurzame klantrelaties

Wij streven naar duurzame klantrelaties. De manier om dit te bereiken is volgens ons een transparante werkwijze, het bieden van duidelijkheid en maatwerk. We werken met een klein, toegankelijk team dat altijd klaarstaat om te helpen waar nodig. In een samenwerking ontzorgen wij onze klanten volledig en zetten we alles op alles om een financieringsaanvraag succesvol af te ronden. Bij ons geldt dan ook: no cure, no pay.

“Bij IBD zijn we relatiegedreven. Dat vormt de basis van een samenwerking en het succes om het juiste resultaat te behalen.”

Rogier Iding (Directie)

Ons team staat voor u klaar

Rogier Iding

Rogier Iding

Commercieel Vastgoed en Projectfinancieringen

“Na gewerkt te hebben bij diverse banken en verzekeraars (met name voor het intermediair), ben ik in 2011 gestart als ondernemer in de financiële dienstverlening.

Ik hecht veel waarde aan duidelijke en open communicatie in - de soms toch al lastige -financieringsvraagstukken. Dit geeft duidelijkheid voor de adviseur en leningnemer, waardoor het afwegen van de risico’s en het maken van keuzes net iets makkelijker wordt.”

Mijn favoriete quote:

"I‘ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. Twenty-six times I‘ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
- Michael Jordan

Irina Grooten

Irina Grooten

Bedrijfsfinancieringen en Commercieel Vastgoed

“Ik ben inmiddels al ruim 25 jaar werkzaam in de financiële en bancaire wereld.

Om tot de beste resultaten te komen bij het verkrijgen van een financiering heeft een leningnemer een onafhankelijk intermediair nodig.

Graag ondersteun ik het intermediair bij het krijgen en behouden van deze onafhankelijke rol.

Ik zet graag mijn kennis in om samen met het intermediair te werken aan de mooiste oplossingen.”

Igor Danen

Igor Danen

Bridge Financieringen

“Met ruim 15 jaar ervaring in het financieren van (commercieel) vastgoed bij diverse geldverstrekkers, weet ik als geen ander hoe ik een financieringstraject op een soepele manier kan afwikkelen.

Ik geloof in persoonlijk contact met het intermediair, zodat we samen kunnen bekijken welke oplossing het beste bij de financieringsbehoefte past. Maatwerk voor elke klant dus.”