Samenwerken met IBD Nederland

Dé kennispartner voor zakelijk hypothecair krediet

Ben je als intermediair op zoek naar ondersteuning en advies op het gebied van zakelijk en particulier belegde (vastgoed)financieringen? Dan gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Weten waar je aan toe bent

Samenwerken met IBD betekent: weten waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras dus. Aan een samenwerking met IBD zijn geen kosten verbonden, zoals jaarlijkse abonnementen of starttarieven. Wat we dan wel vragen? Dat je actief bent en blijft op de zakelijke markt. We begeleiden je bij het opstellen van de juiste documenten om de dienstverlening van jouw organisatie op de juiste manier vorm te geven.

Benodigde documenten voor aanstelling

  • Recent uittreksel KVK (niet ouder dan 3 maanden). Betreft het een holdingstructuur? Dan ontvangen we graag een KVK-uittreksel van alle rechtspersonen (alle bedrijven die op het uittreksel voorkomen) t/m de vermelding van de natuurlijke persoon of personen;
  • Kopie van een geldig identiteitsbewijs van alle personen die conform het KVK-uittreksel bevoegd zijn om te tekenen;
  • Kopie van de polis beroepsaansprakelijkheid van het lopende jaar. Dit is afhankelijk van professie.

Na ontvangst van bovenstaande documenten starten we het aanstellingsproces. Zijn alle formaliteiten afgewikkeld? Dan ontvang je van ons een samenwerkingsovereenkomst.

IBD Nederland biedt je een eenvoudige toegang tot de geldverstrekkers binnen de zakelijke financieringsmarkt. In de samenwerking is de rolverdeling duidelijk: jij onderhoudt de relaties met jouw eindklant en wij zorgen voor de afwikkeling van jouw klantdossier.

De voordelen van samenwerken met IBD Nederland

Snel duidelijkheid

We beoordelen jouw financieringsaanvraag binnen 48 uur. Voorzien we problemen? Dan bespreken we vooraf de voorwaarden van acceptatie en de keuze voor een geldverstrekker.

Persoonlijke aanpak

We vinden een goede persoonlijke relatie met jouw kantoor belangrijk en zorgen – als de situatie dit vraagt – voor verrassende oplossingen.

Bespaar tijd en kosten

We werken efficiënt en ondersteunen je in iedere fase van jouw financieringsaanvraag. Zo bespaar je kosten en heb je meer tijd voor jouw klanten en andere werkzaamheden.

Maatwerk

Bij IBD is maatwerk de standaard. Iedere financieringsaanvraag is tenslotte uniek. Je ontvangt van ons dus altijd een oplossing die perfect past bij jouw aanvraag en de eindklant.